2019. november 11., hétfő

Megjelenés alatt: Videó és hangfelvételek az egyetemi oktatás visszaéléseiből

Megjelenés alatt: Videó és hangfelvételek az egyetemi oktatás visszaéléseiből

A téma mindig és mindenkor aktuális, több évtized alatt gyűlt fel olyan anyag, amely a felsőoktatásba más diplomamunkájával bekerülő későbbi tanári posztra kerülése után arról szól, hogy próbálja megsemmisíteni és semmivé tenni azt, akitől ő maga lopott egykor.

Az anyagok nagy része nyers és feldolgozatlan, az oktatási anyagok engedélyezett felvételekhez kötöttek és védelmi anyagként is szolgálnak.

Hogy milyen is a jogi karok oktatása és mit engedélyez, mit tesz tönkre, ugyanúgy elgondolkodtató at 1980-as és a 2018-as évekre vonatkozóan is.

Hogy mi lesz a sorozatnak, az alkotásoknak a címe?

Ma még titok.

Sok anyag került kiadásra, és sok olyan anyag van, ami mások lopásai miatt eredetiben és átdolgozással, valamint a lopott anyagokkal is együtt közlendő.

Hol is élünk, és mit is engedünk meg?

Ha maga a példakép is vét a szabályok ellen, és olyan törvénykezést hoz, ami logikailag nem felel meg, a közösséget mindig magával viszi a megsemmisülés és megszűnés felé...

A történelem kereke folyton forog, az események környezettől és időtől függően, résztvevők és mentalitások, értékrendek szerint ismétlődően felemelkednek majd elbuknak. Ritka a tisztaság.

Elmélkedni pedig lehet, és kell is..