2020. május 30., szombat

Visszaélések a családkutatásokban és történelemben


Ma úgy döntöttem, minden elmebeteg támadását és értelmi fogyatékos írást és kavarást közölni fogok a lapjaimban és blogjaimban, amíg a kollegák nem kezdenek el rendesen dolgozni minden szakmában, akik tanítottak és velem tanultak, vagy akiket tanítottam. 

Nem csak azért, mert a fele értelmi fogyatékos és érettségi szinten alul működve nem csak olvasási, értelmezési nehézségekkel bír, hanem azért is, mert nem csak adatokat kevert valaki a diplomáztatási és érettségiztetési rendszerben, nem kizárólag egy hekkelt informatikai rendszerről van szó a hatósági és oktatási rendszer nyilvántartási cseréi között, de komoly egészségügyi E-Medsol és Medsol gondokról és problémákról, amely nem kizárólagosan egy két bites informatikai matematikai rendszer hiáin alapul, hanem értelmi fogyatékos eljárásain, vagy szándékos visszaéléseken. 

Az adatok nagy részével nem csak a külföldieket vezették meg és kényszerítették visszaélésekre, de ezáltal sok olyan embert is, aki független lenne tőle, sőt érintett.

Úgy gondolom, bármily ostoba emberek vakaródznak a  9 szakmám ellen, sosem szereztek annyit, és képtelenek is lennének rá, ha előírnák nekik, akkor is. Arról nem is beszélve, ami miattuk mellette eltűnt. 

Sok sikert a tovább is  akadékoskodóknak, szívesen látnám ott a traumatológián a kollegák keze alatt a felét, hátha változna a helyzet minden téren!