2020. január 21., kedd

Uniquenyelvek Oktatás - feltöltöt és elérhető anyagok

Elkezdtem újra a nyelvoktatást, folytatni, több időt fordítani rá.

Az, aki érdeklődik, nyugodtan csatlakozhat a közösségi portálokon létrehozott oldalakra és csoportokra.

Kérem, hogy ne küldjenek ajánlásokat, mert nem tudok 5000í-nél több jelölést, és a korlátozások unintelligenciáját a Facebook programozók és Google programozók nem javítják. 5000 ismerőse kb egy általános iskolás korú kisgyereknek van, nem is a nagyobbaknak, minimum. Egy iskola létszáma.

Meg a rokonsága hozzá és a baráti köre. De ettől függetlenül a Facebook tulaját és a gárdáját ez nem zavarja. Csak nem képtelen a hibákat javítani, mert mástól lopta a programot . 99,5%- Ilyen hibák és elgondolások, eltűnő menük és forgalmak akkor vannak. Amikor aki kiírja az adatvédelmet, ő maga sérti meg. Amikor a szerzői jogot nem csak nem lehet jelezni, tiltani de még eljárási módot sem kínál fel, vagy pedig éppen a hibákat, és azok kezeléseit, a zaklatásokat, vagy sorolhatnánk, a hibás felhasználói leírásokat, a nyelveket, a hiányzó kapcsolattartást és emberi kommunikációt, a hibásan programozott robotokat.

Na, ja, .. az idő megy.. az évek is, de mivel nincs jobb és nincs mit használni, használod. De aztán rájössz, azért tűnik el minden, mert a telefonos védelemmel a pénzed és a telefonpénzed lopják és összecserélik a fiókjaid tartalmát.. és hiába tettél nemzetbiztonsági feljelentést, vagy akár Kancelláriait, a jelessel végzett programozó a toronyban ugyanúgy visszaél, mint a bíró, aki eljárt.

És csak gondolkodol, hogy ki a hülye a zseniális tanáraid közül, aki nem emlékszik, hogy már 18 éves korod előtt három diplomával rendelkeztél, mert.. állítólag zseniálisak voltak.. ők...

Te végzed a munkájukat, követed, és másnak adják a díjat és a pénzt.. Ez is az etika és logika... meg a következmények, ha őszintén odaadtál mindent, és jelessel végeztek a tanítványaid az egyetemeken. S ki emlékszik rád? A névazonosságok és a hibák és mulasztásaik miatt?


Ki fogja a munkádat folytatni, kinek a foglya?

Hogy az orvostanhoz sem értett, az biztos.. De máshoz sem. A zseniket nehezen értik meg.. Kell a kor, a változás, és az eltűnt adatokat...meg kellett volna érteni.

Meg a célzásokat. Akár ott voltál, akár nem, gondolkodni tudni kell!